Sunday, December 15, 2013

Belajar dari kesalahan

Assalamualaikum dan selamat tengah hari...
hari ahad memang hari kemalasan sedunia ke?tapi rasa rindu menaip muncul pulak tiba-tiba...
cuma tak tau nak cerita pasal apa walaupun banyak cerita yang dipendam dan tak terluah...
kelmarin rasa "down" sebab buat salah dalam payroll bulan lepas...sedih dan susah hati sangat...
tapi hari ni dah okay banyak sebab dah dapat Magnum Classic kelmarin...
cuma hati masih galau memikirkan penyelesaian masalah tu...sama ada nak bayar guna duit sendiri atau berbincang dengan pekerja tu untuk bayar balik..walaubagaimanapun, dah tentu "key performance index" (KPI) aku terjejas...


No comments:

Post a Comment