Friday, December 31, 2010

mira di alam fantasi

   


























kan bes kalo dpt bunga cmtu..br la dlm hati ade taman mcm ni...


Nan & Mira

sape nan?sape mira?....

dlm famili aku dh tentu la nan & mira adik beradik...nan tu adik aku kot...cuma alkisahnyer di sini adalah nan & mira yg bkn adik beradik kitorg...hehe..

dlm pemerhatian aku la kan,adik aku si nan ni byk kenalan dia bernama mira...tapi x kisah la kan..ramai je name same dlm dunia ni...yg jd mslhnyer,bile dpt tau buah ati dia pon name mira...yg dlu pon mira,yg skrg pon mira<<<(statement ni mnyerlahkan ke"buaya"an adik aku)....hehe....kalo pjg la jodoh adik aku ngn mira tu,x ke susah bg aku..terperasan sokmo bile org pggil "mira"....actly,dr dlu lg aku x selesa bile dlm kelompok aku ade org same name ngn aku..hoho..poyos x??

*****************************************************************
 2 minggu lepas,gero2 dr KL dtg penang..so kitorg pon merempat la di umah dayah.....sonok sgt sbb dpt wt "pillow talk" mcm kt usm dolu2....time blaja dlu mmg aku suke merempat blik dorang....seb bek x runtuh katil dayah akibat 3 org tdo sekatil...yg besnyer susunan tmpt tdo pon same cm dlu...aku di tgh,dayah belah kiri & gero2 belah kanan...

time pillow talk tu,terbuka plak topik hati & perasaan..salunyer mmg topik tu je pon yg kuar bile pilow talk ni..he3.....so gero2 & dayah pon buka la kisah hati masing2...nk tau kisah aku ape???pas je tamat kisah dorang,gero2 kate aku ni kne org yg knalkan utk cr pasangan...aku admit je la...cuma aku rase hati blm tbuka kt org lain....stop kt ctu...ape yg klakar or pelik or kbetulan,gero2 kate ade la sorang kwn dia yg single....actly,aku knl la jugak bdk tu...knl2 cmtu je la org kate..tp yg aku rase cm x leh blah bile name bdk tu "Nan"..hohohoho..apekah itu???

bile aku pkir2 & berangan....kalo la bini adik aku nama mira,laki aku name nan..x ke stres mak ayah aku??kompom mak & mak2 sedara ckp cmni.."hgpa dua ni dh x dak nama lain ka nk cr?"....nk bg lg stres,wt lak kduri serentak....kad kawen pon share...mst ramai yg kompius kan....hahahaha....

Thursday, December 2, 2010